ARAD: Încercând să scape de un cuib de viespi, a dat foc la casă

Incendiu mai puţin obişnuit la Arad, unde încercarea unui bărbat de a lupta cu un cuib de viespi s-a lăsat cu intervenţia pompierilor.

Incindentul a avut loc în comuna Dorobanţi, aflată la circa 25 de km de municipiul Arad, unde încercarea unui bărbat de a lupta cu viespile s-a terminat cu intervenţia pompierilor.

Bărbatul a încerat să distrugă un cuib de viespi cu ajutorul unei făclii, iar în momentul când a fost atacat de către insecte a aruncat făclia în anexa casei şi a fugit. Flăcările au cuprins anexa şi ameninţau să se extindă chiar şi la casa de locuit.

La faţa locului au intervenit 5 pompieri militari din Arad şi 6 voluntari locali pentru situaţii de urgenţă, care au reuşit să stingă incendiul fără ca acesta să se propage la casa de locuit.

Anexa şi bunurile care erau înăuntru au fost avariate destul de mult.
Alte incendii mai puţin obşinuite au cuprins, în circa o jumătate de oră, 4 tomberoane de gunoi din municipiu, care au fost incendiate intenţionat.

În judeţul Arad, în ultimele 24 de ore, au avut loc 11 incendii, cele mai multe de vegetaţie uscată sau deşeuri menajere.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS