ARAD: Incendiu la un mall din oraș; clienții au fost evacuați

Incendiu luni seară târziu în mall-ul din centrul orașului Arad. Câteva zeci de persoane au fost evacuate pe scara de incendiu, după ce flăcările au cuprins zona de restaurante.

Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar focul nu s-a extins și în restul complexului comercial.

Cele câteva zeci de persoane au fost evacuate după ce fumul produs de incendiul izbucnit la o hotă din zona de restaurante a pătruns pe tubulatură şi a declanşat, iniţial, alarma în parcarea de la etajul doi al mall-ului. Ulterior la 112 s-a anunţat fum într-o sală de cinema. Când pompierii au ajuns la faţa locului, oamenii fuseseră deja evacuaţi de către reprezentanţii mall-ului.

În momentul sosirii pompierilor, s-a constatat că incendiul se manifestă în zona restaurantelor la una dintre hotele de evacuare a aburului. Incendiul a fost lichidat în două-trei minute, potrivit ISU Arad.

Alimentarea cu energie electrică a centrului comercial a fost oprită pentru a evita producerea altor incidente. Echipaje de jandarmi şi poliţişti au interzis accesul în centrul comercial , iar pompierii au rămas la faţa locului până după miezul nopţii, pentru a continua cercetările.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS