Confidenţialitate

Arad: Incendiul de la blocul cu 10 etaje a fost localizat. Un tânăr, trimis la spital pentru asistență medicală | VIDEO

Din primele informații, incendiul a izbucnit la toboganul pentru evacuarea deșeurilor de la o ghenă de gunoi aflată la etajul patru al blocului cu 10 etaje în cartierul Aurel Vlaicu.

Fumul dens a pătruns repede pe scară și a ajuns până la ultimul etaj al blocului. O parte dintre locatari s-au autoevacuat în timp ce alte zeci de persoane sunt evacuate de către pompieri.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, polițiști și medici de la ambulanță și SMURD. Un tânăr a fost trimis la spital pentru asistență medicală, iar alți locatari care au suferit din cauza agitației au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului.

Medicii transmit că toate persoanele evacuate sunt stabile, conștiente și cooperante. Reprezentanții ISU Arad anunță că incendiul a fost localizat și acum se lucreză la ventilarea scării blocului.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sursa foto: ISU Arad

Citește și: Atacurile cu scrisori capcană asupra reprezentanțelor diplomatice ucrainene ar fi putut fi comandate de ofițeri de informații ruși, spun oficiali ai SUA