ARAD: Două case au ars în urma unui puternic incendiu

Două case au fost distruse, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în Arad, într-un incendiu extrem de puternic.

Aproape 20 de pompieri militari au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a lupta cu incendiul care ameninţa să cuprindă alte 3 case din vecini.

Incendiul a fost favorizat de prezenţa din abundenţă a materialelor inflamabile: curtea şi casele erau pline cu lemne, cartoane şi alte materiale care ard uşor – transmite corespondentul Europa FM, Ciprian Boițiu.

Incendiul a fost extrem de violent, iar flăcările au depăşit chiar 10 m înălţime, ceea ce a atras atenţia oamenilor care locuiesc la blocurile din zonă, care au ieşit panicaţi din case.

Chiar dacă pompierii au ajuns rapid la faţa locului, intervenţia a fost întârziată de sosirea unui echipaj de la compania de electricitate, care să oprească alimentarea cu curent electric.

Până când casele care ardeau au fost deconectate de la curent, pompierii au putut interveni strict pentru a proteja celelalte 3 case ameninţate de incendiu.

Intervenţia a fost mai complicată şi pentru că autospecialele pompierilor au avut acces mai greu pe străduţele înguste din zonă.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii continuă cercetările pentru a stabili cauza incendiului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS