Confidenţialitate

Arad: Cozi mari la ieșirea din țară pe la Vama Nădlac 2 | AUDIO

Se aglomerează din nou frontiera de vest a României, pe sensul de ieșire din țară. La Nădlac 2 autostradă, în județul Arad, se așteaptă o oră, arată aplicația poliției de frontieră (ora 9.00).

Poliția de frontieră a luat mai multe măsuri speciale pentru a face față traficului și lucrează la capacitate maximă. La Nădlac 2 autostradă, pe unde trece autostrada care duce către vestul Europei, din cele 10 căi, 6 sunt pe sensul de ieșire.

Purtătorul decuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Alexandru Andrei Dincă.

”A fost suplimentat personalul Poliției de Frontieră care își defășoară activitatea la controlul documentelor și arterelor de control la capacitatea maximă permisă la fiecare punct de trecere. Recomandăm cetățenilor români și străini care tranzitează frontiera ăn această perioadă să folosească toate punctele de frontieră și să se informeze cu privire la condițiile de călătorie în statele de destinație și cele tranzitate”.

Polițiștii de frontieră spun că număr foarte mare de călători şi mijloace de transport care se prezintă sensul de ieşire din ţară.

În această perioadă a sezonului estival sunt zile cu număr mai mare de călători care tranzitează frontiera, în special în weekend, când mulţi români care lucrează în străinătate şi au fost în ţară în ultimele săptămâni pentru a-şi petrece vacanţa alături de familii, se întorc în statele în care sunt angajaţi. Totodată, numeroşi români din ţară pleacă în excursii în străinătate, în special începând de vineri dimineaţă, când punctele de frontieră se aglomerează.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ciprian Boiţiu