Arad: Cadavrul unei femei care ar fi murit acum 5 luni, găsit în locuinţă de rude

Descoperire sinistră într-o locuință din comunda arădeană Zărand. Cadavrul unei femei în vârstă de 62 de ani care ar fi murit în urmă cu cinci luni a fost găsit de una dintre fiicele vitrege. Rudele femeii credeau că aceasta este plecată la muncă în Italia.

 

Femeia locuia singură şi nu a mai fost văzută de către vecini din luna martie. Familia aceasteia, cu excepţia unei fiice care locuieşte în Timişoara, e plecată în străinătate. Atât localnicii, cât şi copiii victimei credeau că aceasta e plecată în Italia la muncă, astfel că nu şi-au făcut griji şi nu au verificat casa.

Fiica vitregă a încercat să o sune pe telefonul mobil și fix, iar acum a venit în casa bătrânei pentru a vedea ce se întâmplă cu gospodăria.

Femeia a fost găsită moartă pe un pat în casă. Conform poliției arădene, nu există urme de violență, iar femeia era cunoscută cu probleme medicale. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.
Cadavrul era în stare avansată de descompunere și putrefacție.  Anchetatorii au precizat că au cerut efectuarea necropsiei, pentru stabilirea cauzelor decesului.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS