Arad: Anchetă în cazul unei crime urmată de o sinucidere. Un copil de zece ani ar fi fost martor la scenele îngrozitoare

Poliţiştii fac cercetări în cazul unui bărbat din Arad care şi-ar fi ucis soţia, în noaptea de duminică spre luni, cu mai multe lovituri de cuţit, iar ulterior s-ar fi sinucis. Bărbatul s-a aruncat de la etajul nouă al unui bloc din cartierul Aurel Vlaicu. În locuință era prezent și copilul de zece ani al cuplului.

Crima a fost anunţată la 112, iar poliţiştii au găsit în locuinţă o femeie de 38 de ani înjunghiată de aproape 30 de ori, în timp ce soţul acesteia a fost găsit mort lângă bloc, după ce s-ar fi aruncat de la fereastra locuinţei, notează Agerpres.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, din primele cercetări reiese că, pe fondul geloziei, bărbatul, care avea 40 de ani, şi-a înjunghiat soţia cu un cuţit de bucătărie, iar apoi a încercat să se sinucidă cu acelaşi cuţit, în cele din urmă aruncându-se de la etaj.

Procurorii şi poliţiştii, care au deschis un dosar pentru omor calificat, au făcut cercetări câteva ore la locul evenimentului, iar luni urmează să audieze şi locatari din bloc.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS