Confidenţialitate

Arad: Anchetă după ce o fată de 15 ani a fost bătută de o tânără de 17 ani. Totul a fost filmat chiar de tatăl vitreg al agresoarei

Poliția din Arad a început o anchetă după ce, pe internet, a fost distribuit un videoclip în care se vede cum o fată de 15 ani este bătută de o tânără de 17 ani, care îşi umileşte victima căzută şi dă cu picioarele în ea.

Scenele de o cruzime greu de descris în cuvinte sunt filmate chiar de tatăl vitreg al agresoarei, care pare să încurajeze comportamentul agresiv. Și pentru ca razbunarea să fie totală, batăușă a distribuit filmulețul colegilor de liceu.

Imaginile au devenit imediat virale. Polițiștii au aflat despre incident după ce victima a sunat la 112 supărată că a primit o palmă din partea unei colege revoltate de filmarea văzută.

Scena s-a petrecut pe 21 septembrie, atunci când adolescenta de 15 ani, crescută doar de o mamă invalidă, a fost ademenită în casa agresoarei, unde este bătută și umilită în prezența tatălui vitreg al agresoarei, care a și filmat totul.

În filmare se vede cum o adolescentă este lovită repetat cu palmele pe cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, pusă să stea în genunchi, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc.

Victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile. Agresoarea a distribuit filmul pe internet și colegilor de la școală, iar imaginile au devenit virale.

Imaginile violente au făcut-o pe una dintre eleve să reacționeze. Aceasta a certat-o pe agresoare și i-a dat o palmă pe holul școlii. Adolesecnta a fost atât de jignită de palma primită că a sunat la 112. Așa au aflat politiștii de crunta bătaie încasată de fata de 15 ani.

Cele două fete, care sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, sunt consiliate psihologic și pe lângă ancheta poliției sunt și în atenția Protecției Copilului.

Victima bătăii merge în continuare la ore. Agresoarea însă a renunțat la școală, de teama reacției colegilor săi.

Motivul bătăii nu este clarificat în acest moment. Polițiștii și procurorii continuă cercetările în acest caz.

Citește și: Arad: Doi bărbați, prinși de polițiști când furau combustibil din camioane. Oamenii legii au tras focuri de armă | AUDIO

Foto: Shutterstock