Confidenţialitate

Arad: 11 victime în urma unei coliziuni între două microbuze pe autostradă

11 persoane au fost rănite în urma unei coliziuni produse între două microbuze, duminică seară, pe autostrada A1, între localităţile arădene Nădlac şi Pecica.

Victimele au fost transportate conştiente și cooperante, având diverse traumatisme, la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Între acestea se află un copil de patru luni, starea acestuia fiind stabilă.

”În această seară, în jurul orei 22:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Vasile Goldiş al judeţului Arad, a fost alertat de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două microbuze, pe A1, la Km 560. La locul solicitării au fost alocate de urgenţă forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad: o autospecială pentru transport victime multiple; o autospecială de stingere cu apă si spumă, descarcerarea uşoară şi două echipaje SMURD”, transmite ISU Arad.

Pompierii au luat măsuri pentru prevenirea unui incendiu, din cauza unor scurgeri de carburant din rezervorul unuia dintre microbuzele avariate.

Anterior, ISU precizase că într-un microbuz se afla doar şoferul, în timp ce în al doilea se aflau şoferul şi opt pasageri, iar în urma impactului ar fi rezultat şapte răniţi uşor.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului.