Aplicația YouTube Kids este disponibilă acum și în România

Începând din această săptămână, aplicația YouTube Kids este disponibilă în România. Noua platformă reunește video-uri potrivite pentru copii, iar adulților le oferă instrumente simple prin care să selecteze canalele disponibile și să limiteze timpul de vizionare pentru cei mici.

Aplicația YouTube Kids este disponibilă gratuit și poate fi utilizată pe telefon, tabletă sau ecrane TV, utilizând Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart.

Localizarea YouTube Kids înseamnă, dincolo de meniuri în limba română, și un algoritm care are în vizor conținutul local, de la recomandări la rezultatele căutărilor. Copii pot urmări aventurile personajelor preferate din desenele animate de la Cartoon Network România sau Bumerang România, asculta cântecele de la TraLaLa sau Cantece Gradinita, învăța cu personajele BabyRiki sau cu Paxi, personajul creat de European Space Agency pentru a-i ajuta pe copii să descopere natura și universul.

„Aplicația YouTube Kids a fost creată plecând de la ce își doresc copiii și părinții lor, oferindu-le celor mici un mediu în care să exploreze video-uri și subiecte care le aprind interesul. Este un serviciu de streaming video pentru copii de sine stătător, sigur, cu o serie de instrumente care le permit părinților să personalizeze și monitorizeze conținutul la care au acces copiii. Ne bucurăm să anunțăm că YouTube Kids este disponibilă în România”, a declarat Elisabeta Moraru, Country Manager Google Romania.

Aplicația YouTube Kids este disponibilă pentru Android și iOS.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS