Aplicația de messaging Telegram le permite acum utilizatorilor să modifice mesajele după ce acestea au fost trimise

Telegram este una dintre cele mai cunoscute aplicații de messaging, la concurență cu Whatsapp. E creată de un programator rus și, spre deosebire de Whatsapp, a fost criptată încă de la început – Whatsapp a devenit criptată abia de curând.

Această facilitate, editarea mesajelor după ce le trimiți, a fost și este în continuare una dintre cele mai așteptate opțiuni pentru o aplicație de messaging.

Telegram s-a mișcat mai repede decât celelalte servicii și a implementat, în sfârșit, acest feature. Opțiunea este valabil atât pentru conversațiile cu o singură persoană, cât și pentru cele cu un grup de persoane, scrie playtech.ro.

Nu trebuie decât să faceți click pe mesajul pe care vreți să-l schimbați, iar apoi să selectați opțiunea de editare. Aceasta din urmă va fi disponibilă timp de două zile după trimiterea mesajului.

Orice mesaj editat va fi marcat, pentru ca persoanele cu care vorbiți să știe că au fost produse unele modificări. Însă, spre deosebire de comentariile de pe Facebook (unde puteți vedea cum arătau înainte de a fi schimbate), aici se pare că versiunea inițială nu va mai fi vizibilă.