Confidenţialitate

Antrenorul Părinților: Cele mai urmărite emisiuni pe YouTube în 2020 | VIDEO

Cele mai urmărite emisiuni Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan din acest an au fost dintre cele mai diverse, în care am aflat povești cu și despre copii, dar și despre părinții lor.

Locul V

Antrenorul Părinţilor cu Mirela Retegan şi Ileana Badiu

Absolventă a facultății de Comunicare și Relații Publice a Universității București, la începutul carierei sale, Ileana Badiu a făcut parte din departamentele de marketing ale unor companii multinaționale, ca apoi să devină new business director în agenții de publicitate. În urmă cu patru ani, ea lansa site-ul Super40 by Ileana Badiu, un proiect prin intermediul căruia ”transformă înaintarea în vârsta din dezavantaj în avantaj”.

Ileana Badiu și Mirela Retegan a vorbit despre carieră, dar mai ales despre familie, într-o ediție de colecție Antrenorul Părinţilor.

Locul IV

Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan și Melania Medeleanu

Melania Medeleanu, fondatoare MagicCAMP, fostă prezentatoare şi mama unui băieţel pe nume Radu, a fost invitată la Antrenorul Părinţilor cu Mirela Retegan.

Melania Medeleanu povesteşte despre perioada în care îşi pierduse speranţa de a rămâne însărcinată şi cum se pregătea să adopte un copil. Ca prin minune, chiar în acea perioadă, Melania Medeleanu a aflat că este însărcinată. A devenit mamă la 41 de ani, după 20 de ani de încercări.

Locul III

Pe locul trei se află ediția în care Mirela Retegan a stat de vorbă cu Codin Maticiuc, actor și om de afaceri, dar și tatăl Smarandei, o fetiță în vârstă de un an și jumătate.

„Am și un băiat care are 10 ani, pentru că iubita mea a venit la pachet cu un băiat, așa că am și un băiat acum. Am doi copii”, a spus Codin Maticiuc la Antrenorul Părinților.

„Am descoperit o nouă empatie pe care nu știam că o am, empatia pe care o am față de părinți. Eu acum empatizez la Fundeni foarte mult și cu părinții copiilor care au problemele respective”,  a mărturisit Maticiuc.

Cum arată viața lui Codin Maticiuc, care sunt prioritățile lui și cum îi crește pe cei doi copii, am aflat la Antrenorul Părinților cu Mirela Retegan.

Locul II

Antrenorul Părinţilor cu Mirela Retegan şi Aurora Liiceanu

Psihologul Aurora Liiceanu a fost invitată într-o ediție de colecție Antrenorul Părinţilor cu Mirela Retegan. Au discutat despre copilărie, despre problemele adolescenţei, dar şi despre viaţa de adult.

Aurora Liiceanu a lucrat în cercetare și a predat psihologie la diferite Universități din București, dar și la UQAM (Canada) sau EHESS (Franța).

În prezent, este cercetător senior la Institutul de Filosofie și Psihologie „Constantin Rădulescu-Motru” din cadrul Academiei Române.

Locul I

Antrenorul Părinţilor cu Mirela Retegan şi Răzvan Fodor

Mirela Retegan l-a avut invitat pe Răzvan Fodor la Antrenorul Părinţilor, într-o ediţie specială de ziua femeii, 8 martie.

Răzvan Fodor şi-a început cariera ca solist în formația Krypton. Apoi, începând cu anii 2000 a decis să urmeze o carieră solo și are mai multe proiecte în televiziune.

Răzvan este căsătorit cu Irina Fodor şi au împreună o fetiţă, pe nume Diana.