Confidenţialitate

Antrenorul de înot de la Clubul Sportiv Dinamo, acuzat că a violat o elevă de 7 ani, arestat preventiv | AUDIO

Un antrenor de înot de la Clubul Sportiv Dinamo – ce aparține de Ministerul de Interne – este acuzat că a violat o fetiță de 7 ani, elevă a acestuia. Poliția a declanșat o anchetă, iar bărbatul a fost reținut pentru infracțiunea de viol în formă agravată. Clubul sportiv i-a reziliat contractul.

UPDATE. Antrenorul a fost arestat preventiv

Antrenorul de înot de la Clubul Sportiv Dinamo a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Instructorul de înot în vârstă de 20 de ani a fost reclamat la Poliție de mama fetiței de 7 ani.

Agresiunea s-ar fi produs în timpul programului de lucru, transmite Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

CS Dinamo a condamnat comportamentul instructorului și a anunțat că i-a reziliat contractul.

Pentru ca situația să nu se mai repete, angajații clubului vor trebui să prezinte conducerii un certificat de integritate comportamentală. Se vor organiza și sesiuni de formare pentru aceștia, cu accent pe deontologia, etica și conduita profesională adecvată în relația cu minorii și persoanele vulnerabile, a mai precizat biroul de presă al clubului.

Clubul sportiv Dinamo a pus la dispoziția anchetatorilor imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona bazinului de înot. Suspectul a fost reținut de anchetatori pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților, cu propunere legală.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Produse farmaceutice în valoare de peste 64 de milioane de euro, capturate în cea mai recentă operațiune împotriva traficului de medicamente în UE | AUDIO