ANP: Imaginile cu petrecerea unor deținuți nu au fost filmate într-un penitenciar din România

Administrația Națională a Penitenciarelor confirmă la Europa FM, că imaginile transmise pe Facebook live, cu petrecerea unor deținuți, NU au fost filmate într-un penitenciar din România.

În imagini, pot fi observate paturile suprapuse, dar şi gratiile de la geamuri, semn că locația ar fi un penitenciar. Cei 7 deținuți ascultă muzică, se distrează și le răspund pe pagina de socializare celor care îi privesc, însă evită să spună unde se află.

Petrecerea nu a avut loc totuși într-o închisoare din România, spune purtătorul cuvânt al Administrației Naționale a penitenciarelor, Cristina Enache:

Persoanele abilitate din Administrația Națională a Penitenciarelor au ținut cont de toate aspectele pentru a transmite că respective imagini nu provin dintr-un penitenciar din România. Nu pot să vă dau mai multe detalii legate de aspectele procedurale care intervin într-o astfel de verificare, a mai spus purtătorul de cuvânt al ANP, la Europa FM, întrebată cum a ajuns ANP la concluzia că imaginile nnu sunt filmate într-o unitate de penitenciar din țara noastră.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS