Confidenţialitate

ANM a transmis o informare de ploi. Vremea se răcește în weekend | AUDIO

Meteorologii din cadrul ANM au transmis o informare de ploi, ce intră în vigoare de vineri la ora 18 și este valabilă până sâmbătă dimineață la ora 10.

Norii care acoperă astăzi vestul țării vor ajunge în toate regiunile, spune meteorologul ANM Oana Catrina:

„Va ploua moderat cantitativ, iar în Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea așteptăm și manifestări de instabilitate atmosferică, respectiv averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice, iar în perioade scurte catitățile de apă vor depăși 15-20 litri pe metru pătrat și izolat 30-40 litri pe metru pătrat.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sămbătă și duminică vremea se răcește. Ploi mai sunt posibile numai izolat în nord și la munte. Maximele în unele regiuni vor fi cu până la 5 grade mai mici decât cele normale

Oana Catrina: „Mai ales în vestul, centrul și nordul țării, în special pe parcursul zilei de duminică, așteptăm în orele amiezii temperaturi și cu 6-5 grade mai coborâte decât cele climatologice specifice perioadei… Sâmbătă în orele amiezii nu vor fi mai mult de 13-15 grade, pentru ca dumică mercurul din termometre să înregistreze temperaturi de 10 până la 13 grade Celsius.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.