Angelina Jolie şi Brad Pitt, împreună în același film după 10 ani. Vezi trailerul „By The Sea” – VIDEO

Pentru prima dată după Mr. And Mrs. Smith (2005), Angelina Jolie şi Brad Pitt vor juca din nou împreună într-un film, care se va numi By The Sea. Cei doi vor interpreta rolurile unor soţi plecaţi în vacanţă prin Franţa, în preajma anilor 1970, forţaţi să îşi reexamineze relaţia după ce se întâlnesc cu un cuplu mai tânar, interpretat de actorii Mélanie Laurent şi Melvil Poupaud.

Angelina Jolie semnează și regia filmului By The Sea, fiind a treia peliculă regizată de ea. Filmările au avut loc în Malta, anul trecut, în timp ce Brad Pitt și Angelina Jolie se aflau în luna lor de miere.

“La filmări, glumeam tot timpul că echipa se simţea de parcă trăiam într-o casă unde noi eram ca nişte părinţi care se certau, iar restul erau ca nişte copii care nu ştiau unde să stea sau unde să se uite”, a spus Angelina Jolie într-un interviu, citat de revista Variety.

Primul trailer al filmului a fost lansat joi, pe Youtube, de către Universal Pictures. Filmul va fi lansat în Statele Unite anul acesta, pe 13 noiembrie.