Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia copiilor

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord privind custodia celor şase copii, potrivit unui comunicat transmis luni de reprezentantul actriţei, scrie Variety.

Toţi copiii vor rămâne în custodia mamei, se arată în declaraţia obţinută de revista People. Înţelegerea a fost semnată, aparent, în urmă cu o săptămână.

În document se mai menţionează că Brad Pitt va continua ”vizitarea terapeutică” a copiilor – Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne.

”Confirmăm faptul că experţi în creşterea copilului au încurajat un contract acceptat şi semnat de ambele părţi. Potrivit acestei înţelegeri, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei lor şi vor continua «vizitele terapeutice» ale tatălui.

Acest lucru a fost hotărât de experţi ca fiind în interesul copiilor”, se arată în document.

Fără a oferi detalii suplimentare, în comunicat se face apel la respectarea momentelor dificile prin care trece familia. ”Credem că ambele părţi sunt implicate în tratarea familiei şi vă cerem să ne respectaţi în aceste momente dificile”.

Sursă News.ro

Foto: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS