Confidenţialitate

Andrei Leonte lansează piesa “Homemade” | VIDEO

După ce în 2020 a ales să își dedice ultimul single unei campanii de responsabilizare în contextul pandemiei, reușind să adune în jurul său nume mari precum Marius Manole, Carmen Uscatu, George Zafiu și multi alții, Andrei Leonte revine cu piesa “Homemade“.

“Homemade” este o piesă indie-pop cu versuri în limba engleză cu care artistul speră să-și facă intrarea și pe piața externă.

Are un sound general lejer, de vară, și “pune în scenă” o poveste de dragoste la început de drum.

“Încă de când am postat piesa în social media, am simțit nevoia să cer iertare pentru pauza îndelungată celor care mă ascultă.

Nu am ascuns niciodată că am și alte pasiuni/joburi, dar realitatea este că în perioada asta, când industria muzică a fost atât de afectată, a trebuit să mă concentrez mai mult pe alte lucruri.

De asemenea, și viața de student pe care am reînceput-o de curând, mi-a dat bătăi de cap, fiind nițel ruginit (n.r. Andrei este în anul II la master, Producție de film, UNATC)”, a spus Andrei Leonte.

Videoclipul aduce în prim plan urmărirea constantă a lucrurilor despre care credem că ne aduc satisfacție și inutilitatea acestor eforturi depuse pentru “fericirea” cu care ne momim singuri.

Piesa a fost compusă de Andrei împreună cu Alex Luft. Andrei Leonte a semnat versurile, dar și scenariul videoclipului.