Confidenţialitate

Andrei Leonte lansează videoclipul ”PANDA” ca un îndemn la responsabilitate – VIDEO

Andrei Leonte a lansat, marți, videoclipul piesei ”PANDA”, în care pot fi văzute mai multe persoane cunoscute din diverse domenii de activitate, fiecare purtând corect masca de protecție și invitând privitorii la responsabilitate.

”Panda a devenit un #KindReminder pentru faptul că trebuie să avem în continuare grijă de noi și de cei din jur. Panda a devenit un proiect artistico-civic. A început din muzică, apoi s-a mutat pe stradă printr-un stunt și apoi s-a concretizat în acest material video ale cărui mesaje sunt susținute și duse mai departe și de oameni frumoși”, spune Andrei Leonte.

Andrei Leonte rezumă povetea clipului altfel: ”În perioada asta fiecare a contribuit la rezolvarea situației în care (încă) ne aflăm, atât și așa cum a putut. Fie prin respectarea normelor anunțate de autorități, fie convingându-i pe cei dragi să poarte mască, fie folosindu-și canalele de social media pentru a transmite informații importante către followers, că-s ei 100, 10K sau un milion. Unii au făcut voluntariat, alții campanii full blown.

În condițiile în care lupta cu COVID-19 încă nu s-a terminat, consider că este important aportul fiecăruia și tocmai de-aceea mi-am dorit să pun și eu umărul … și cum aș fi putut s-o fac altfel decât ieșind pe stradă cu pancarte, îmbrăcat într-un costum de urs panda?

Context, pentru cei care nu știu: în luna iulie am lansat o piesă scrisă în izolare și din momentul în care am decis să se numească Panda, mi-am dat seama c-o să pot pune la treaba acel personaj, că o să poată duce mai departe niște mesaje importante, poate mai bine decât aș putea eu. Și asta a făcut! A ieșit timp de 3 zile pe stradă și a îndemnat oamenii în felul lui să poarte mască.
Spre norocul lui, n-a fost singur! Nope! La fiecare pas i s-au alaturat o mulțime de oameni minunați care au rezonat cu mesajele lui și pe care îi veți putea vedea în filmare: Marius Manole, George Zafiu, Larisa Iordache, Dragoș Bucurenci, Iulia Verdeș, Vladimir Drăghia, Laura Muruzuc, Ada Galeș, Toader Păun, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Carmen Uscatu, Adela Dan, Geanina Ilie, Alexandra Sandu, Ioana Nicolescu, Marco Badea, Irina Bărăgoi, Alex Luft, Beatrice Ghiciov, Alexandru Negrea, Ileana Andrei și Vasi Rădulescu”

Piesa a fost compusă de Andrei Leonte alături de Alex Luft. Versurile sunt ca întotdeauna semnate de Andrei, cu excepția monologului de la final, care a fost scris de Laura Muruzuc.