Confidenţialitate

Andreea Marin organiza, în copilărie, spectacole în scara blocului – VIDEO

Invitată La Radio cu Andreea Esca, Andreea Marin a mărturisit că “sunt toată un suflet, de când m-am născut şi până azi. Nu m-am schimbat din punctul ăsta de vedere”.
Atunci când se gândeşte la copilărie, Andreea îşi aminteşte de mama sa pe care a pierdut-o într-un tragic accident la o vârstă fragedă: “Eu îmi amintesc mâna caldă a mamei mele pe fruntea mea” şi consideră că romantismul său l-a moştenit de la ea: “Îmi amintesc romantismul ei, de aici şi al meu, cu siguranţă, patima ei, sensibilitatea şi talentul pe partea asta, cumva artistic, deşi ea era inginer. Dar scria poezie.”

Parte din copilăria sa au fost şi bunicii săi, despre care spune că “am avut bunicii ăia din poveşti. Bunicii aceia cu poveştile la ei mereu”, dar şi sora sa, cu care are o relaţie specială şi astăzi.

  La Radio cu Andreea Esca, Andreea Marin îşi aminteşte de momentele fericite petrecute împreună cu sora ei şi de serile în care se împăcau după ce ziua se certau: “Şi ne pupam şi ne iubeam şi ne ceream iertare una alteia. Însă astăzi suntem tare unite şi ne avem una pe alta şi suntem amândouă aici. Ne-am tras una pe alta la Bucureşti. Ea are doi copii, eu am unul. Copii noştrii sunt verişori buni cu adevărat, ne petrecem sărbătorile împreună. Deci, e mare lucru să ai un frate, o soră pe care să te bazezi.”

Andreea Marin povesteşte ca , pe lângă celebrele jocuri ale copilăriei, precum “Baba Oarba” şi imitarea Nadiei Comăneci, încă de mică a avut o înclinaţie spre cariera de prezentator, când organiza în scara blocului său spectacole în care recita poezii şi tot ea era şi prezentatoarea.