Andreea Esca a primit un tort cu sigla LaRadio, la Deşteptarea – VIDEO

Andreea Esca a primit un tort de la echipa Europa FM în matinalul Deşteptarea, în semn de bun-venit printre jurnaliştii radioului în care românii au cea mai mare încredere.

‘Bun venit, Andreea!’, i-au urat Vlad Petreanu şi George Zafiu celei mai noi colege de la Europa FM, Andreea Esca, după ce i-au oferit un tort cu sigla emisiunii LaRadio.

Andreea Esca a fost invitata specială la matinalul Deşteptarea, unde a vorbit despre LaRadio, noua ei emisiune la EuropaFM.

Ziarista cu cea mai mare notorietate în România, prezentatoare a Știrilor Pro Tv, Andreea Esca va realiza o emisiune de interviuri cu cele mai importante personalități ale momentului.

Show-ul se va numi La Radio cu Andreea Esca și va fi difuzat sâmbăta de la ora 12:00 la Europa FM, primul invitat fiind Andi Moisescu.

Europa FM are în acest moment cea mai spectaculoasă ‘colecție’ de jurnaliști de primă mână în emisiunile sale: Cătălin Tolontan, Cristian Tudor Popescu, Moise Guran – colaboratori în Deșteptarea cu George Zafiu și Vlad Petreanu, Ovidiu Ioanițoaia și, acum, Andreea Esca.

Europa FM face parte din grupul media Lagardere România alături de Radio 21 și Vibe FM. Conform celor mai recente sondaje de audiență, Europa FM este cel mai ascultat radio în urban, iar conform Reader’s Digest, Europa FM este de 9 ani consecutiv radioul în care românii au cea mai mare încredere.