Andra – ”La refren” urcă pe primul loc în Europa Top Hit

Ultimul weekend al lunii aprilie aduce o nouă piesă în fruntea clasamentului Europa FM: Andra – ”La refren” urcă pe primul loc în Europa Top Hit. Piesa ”La refren” este extrasă de pe noul album Andra – “Iubirea Schimbă Tot”, cel de-al 13-lea din carieră.

Pe poziția a doua în top coboară Ed Sheeran – ”Shape of You”, iar pe locul trei a urcat colaborarea dintre The Motans și Delia – ”Weekend”.

Propunerea săptămânii este o piesă al cărei succes a doborât orice așteptare, stabilind un nou record în România după lansare: peste 1.000.000 de vizualizări pe YouTube pentru videoclip. Pe 25 aprilie, trupa Carla’s Dreams şi INNA au lansat piesa „Tu şi Eu”, ce evidenţiază ”sentimentele şi emoţiile care se nasc în familie, dragostea, grija şi afecţiunea”. La nici 21 de ore după lansarea videoclipului oficial, “Tu și Eu” a ajuns la un milion de vizualizări.

Este prima piesă Carla’s Dreams cu cele mai multe vizualizări într-un timp atât de scurt.

Europa Top Hit, clasamentul celor mai bune 20 de piese ale săptămânii la Europa FM, prezentat de Adi Luca sâmbătă, de la ora 16:00, este ordonat de voi cu ajutorul voturilor pe europafm.ro.

Oricine are un cont creat pe europafm.ro, cel mai accesat site din România al unui post de radio, poate vota până sâmbătă modul în care şe aştează în clasament piesele.

Piesele din clasamentul Europa FM pot fi votate pe europafm.ro în pagina Europa Top Hit