Ancuța i-a spus MULȚUMESC șefului ei: ”Îi mulțumesc că a știut să îmi fie coleg, prieten, mentor”

Ancuta Benza, din Galați, i-a spus MULȚUMESC fostului ei șef pentru că i-a fost prieten, coleg și mentor. Constantin Vintilă și-a auzit mesajul special de mulțumire în emisiunea Europa Express de vineri, 24 iulie, care va apărea și pe ciocolata Atenție! personalizată primită în dar.

”Ii multumesc ca a vazut in mine abilitati pe care nici eu nu stiam ca le am. Ii multumesc ca a avut incredere in mine. Ii multumesc ca a fost alaturi de mine la fiecare pas. Ii multumesc ca a stiu sa imi fie nu doar sef ci si coleg, prieten, mentor. Ii multumesc ca am avut cu ajutorul lui un traseu profesional la care nici nu visam. Ii multumesc pentru tot ceea ce este si imi doresc sa nu se schimbe niciodata”, ne-a scris Ancuța pe europafm.ro.

Baxul de ciocolată Atenție! va ajunge, așadar, la Constantin Vintilă cu următorul mesaj din partea sa:

”Multumesc pentru cum ai stiut sa fii seful meu!”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Spune MULȚUMESC în fiecare zi oamenilor care-ți sunt alături! Europa Express te ajută să le spui MULȚUMESC oamenilor speciali și cu un bax de ciocolată ATENȚIE! personalizată de Europa FM cu mesajul tău de mulțumire!

În fiecare zi, de luni până vineri, alegem în Europa Express o persoană căreia te ajutăm să îi spui mulțumesc cu o ciocolată bună! Iar ţie îţi oferim un dar surpriză din partea Europa FM!