Confidenţialitate

Anchetă după ce o elevă de 16 ani din București a murit în Neamț, iar în corpul ei a fost descoperit un drog sintetic tip cristal | AUDIO

Este anchetă la Neamț, după un caz șocant. O elevă de 16 ani din București a murit, iar în corpul ei a fost găsit un drog tip cristal, spun procurorii. Adolescenta a fost găsită în casa unui tânăr de 19 ani, cunoscut pe internet. Trei persoane au fost reținute.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fata se afla în Piatra Neamț pentru că urma să participe la un concurs școlar organizat la Colegiul Național Petru Rareș, scrie presa locală.

A fost întâmpinată la gară de un tânăr de 19 ani pe care fata îl cunoscuse pe internet. De acolo au mers la locuința acestuia.

La un moment dat, în timpul nopții, tânărul și-a anunțat mama că fata de 16 ani este inconștientă și sângerează abundent.

A reieșit că fata avea în organism un drog sintectic tip cristal – asemănător metamfetaminei. De altfel, legiştii au stabilit că tânăra a murit intoxicată cu respectiva substanță.

Trei persoane au fost reținute pentru 30 de zile în acest caz. Sunt acuzați de trafic și deținere de droguri de mare risc, în urma perchezițiilor fiind descoperite și peste 300 de grame de canabis.

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Citește și: Româncă, sechestrată și amenințată cu moartea în Germania, salvată după ce o rudă a anunțat Poliția din Buzău