Confidenţialitate

Anchetă a poliției în Bihor, după tragedia produsă în campingul din Bulz

Aseară, în timpul unei furtuni puternice, un bărbat a murit şi alte 16 persoane au fost rănite după ce mai mulţi copaci au căzut peste mașini şi corturile din zona de campare.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor vrea să afle cum anume s-a petrecut totul.

Poliţiştii bihoreni au deschis un dosar penal “in rem” pentru moarte violentă; anchetatorii trebuie să stabilească împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Din informațiile poliției, în campingul respectiv era organizată o tabără creştină la care ar fi participat aproximativ 25 de persoane.

Duminică seara un bărbat a murit, iar alte 16 persoane au fost rănite în urma unei furtuni.

Vântul puternic a smuls din rădăcini şi a doborât mai mulţi copaci de mari dimensiuni peste autoturismele şi corturile din zona de campare din localitatea Bulz.

Oamenii au fost răniți de grindina care a căzut.

În altă ordine de idei, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor a anunţat că acţiunea de duminică seara a fost cea mai amplă organizată în ultimul timp în judeţ.

Au fost acolo: 60 de pompieri militari şi 19 autospeciale de intervenţie, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, 3 echipaje SMURD de la Cluj, echipe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean şi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi.