Anastacia, în concert pe 29 iunie la Sala Palatului din Bucureşti

De azi se pun în vânzare biletele pentru concertul Ansatacia de la Bucureşti, despre care aţia aflat primii din emisiunea Deşteptarea de la Europa FM.

Show-ul Anastacia, anunţat în premieră de Vlad Petreanu şi George Zafiu în emisiunea Deşteptarea de marţi, va avea loc pe 29 iunie la Sala Palatului din Bucureşti si face parte din turneul mondial al artistei ‘Resurrection Tour 2015’.

Biletele pentru concertul Anastacia din data de 29 iunie au fost puse în vânzare începând de miercuri, 11 februarie, prin EVENTIM in reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro.

Între 11 februarie şi 10 martie cumpărătorii îşi vor putea achiziţiona biletele la preţuri speciale:

VIP 400 lei;

Cat.I – 350 lei;

Cat.II – 300 lei;

Cat.III – 200 lei.

Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia ‘un miracol’, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani ‘o Janis Joplin modernă’ în timp ce The New York Times o socotește ca fiind un artist charismatic și un ‘fenomen vocal’.

Cântecul de debut al artistei Anastacia, ‘I’m Outta Love’, combină elementele muzicale din muzica dance și cea funk. Muzica inclusă pe albumele Not That Kind și Freak of Nature se încadrează în genul pop, însă majoritatea compozițiilor de pe acestea includ influențe din stiluri diferite. În urma experienței cancerului mamar, Anastacia a simțit nevoia de a se reinventa, dând naștere stilului ‘sprock’, o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock și soul.

Cel de-al treilea album, ‘Anastacia’, este dominat de acest stil, la el adăugându-se influențele muzicii R&B. De asemenea, compoziția ‘Same Song’ a fost comparată cu piesele interpretate de britanica Amy Winehouse, solistă de muzică jazz și blues.