Confidenţialitate

ANALIZĂ mediaTRUST: Europa FM rămâne cel mai citat post de radio din țară

Postul de radio Europa FM ocupă prima poziție în clasamentul celor mai citate 5 posturi de radio din țară, în urma unei analize mediaTRUST privind citarea surselor media din România în luna aprilie a acestui an.

Compania de monitorizare mediaTRUST a analizat citarea surselor media din România de către jurnaliști din alte instituții media din țară în luna aprilie 2023.

La capitolul citarea surselor radio, Europa FM s-a detașat de restul posturilor de profil și ocupă prima poziție în clasament.

Europa FM este liderul absolut al celor mai citate posturi de radio, cu 41 de referințe în alte titluri media din România

Urmează postul de radio RFI, cu 35 de citate, iar pe a treia poziție se află București FM, ale cărui știri au fost citate de 13 ori de alte redacții în luna aprilie a acestui an.

În clasamentul celor mai citate 5 posturi de radio din România urmează Digi FM și Pro FM, ale căror știri au fost citate de 5 ori, respectiv 2 ori, de către jurnaliști din alte instituții media din țară.

Analiza privind frecvența celor mai citate surse media a fost efectuată pe baza publicațiilor de presă, a emisiunilor de știri de televiziune și radio și a materialelor de pe site-urile web, se arată în analiza mediaTRUST.

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Europa FM este cel mai citat post de radio din țară, potrivit unei analize mediaTRUST