Confidenţialitate

Ana Morodan cere iertare după ce a provocat un accident și a condus după ce a băut: „Nu faceți ca mine / Îmi pare rău că v-am dezamăgit”

Vloggerița Ana Morodan a reacționat pe rețelele de socializare după ce miercuri Brigada Rutieră a transmis că aceasta a refuzat să se supună unei testări de rutină, a provocat un accident și a rămas cu permisul suspendat după ce a refuzat și recoltarea probelor biologice.

Ulterior, în aceeași zi, Morodan a fost prinsă de polițiști în timp ce conducea cu permisul suspendat. Atunci, Ana Morodan a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Joi, vloggerița a postat un text pe paginile sale de social media în care le cere urmăritorilor săi să nu procedeze ca ea.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți cân nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită”, a scris vloggerița pe Facebook și Instagram.

Ana Morodan mai spune că a greșit și le cere iertare celor pe care i-a dezamăgit:

„Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai rău. Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim.”

„Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, încheie Ana Morodan postarea.

 

Foto: Facebook / Ana Morodan

Citește și: Ana Morodan, reținută 24 de ore după ce a provocat un accident de circulație și a refuzat recoltarea probelor biologice