America şi Canada dansează pe muzica Fly Project

Piesa Fly Project – “Toca Toca” a ajuns la unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune din America şi Canada, “So You Think You Can Dance”, în juriul căruia se află şi Jason Derulo.

“Suntem fericiţi şi onoraţi că muzica noastră face oamenii să danseze, să se bucure şi dă startul celor mai tari petreceri în lumea întreaga. Show-ul So You Think You Can Dance este cunoscut în toată lumea şi suntem încântaţi să fim asociaţi cu el şi piesele noastre să fie alese pentru dansurile din emisiune”, spune Tudor.

Muzica lui Tudor şi Dan a cucerit ţară după ţară până în America Latină, unde a ajuns la sute de milioane de telespectatori prin cea mai importantă emisiune a televiziunii Fox, un late night show la care Fly Project a fost invitatul special.

Fly Project continuă turneul internaţional “#MostWanted” în Macedonia, săptămâna aceasta, apoi în Rusia şi Turcia până la finalul lunii, şi lanseaza un album cu Warner Latin America.

Între multe concerte în toate colţurile lumii, Fly Project revine în România pentru a fi vineri, 29 iulie, pe scena celui mai mare concert de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă 2016.