Confidenţialitate

Amenințarea cu bombă dintr-un mall din București s-a dovedit a fi falsă, anunță Poliția

Update: Inspectoratul General al Poliției Capitalei a transmis că, după verificarea mall-ului Park Lake, s-a constatat că amenințarea cu bombă a fost falsă.

Știrea inițială: Poliția București a anunțat, miercuri, că a primit o amenințare cu bombă asupra unui mall din Sectorul 3 al Capitalei, iar la fața locului au fost trimiși mai mulți polițiști și geniști.

„Astăzi, prin email a fost sesizat că într-un mall din Sectorul 3 se află un dispozitiv explozibil.

La fața locului au sosit polițiști ai Secției 12 și Brigăzii Rutiere-DGPMB, care procedează la evacuarea persoanelor prezente în locație, precum și la restricționarea traficului.

Specialiști ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. și din cadrul Serviciului Român de Informații urmează să efectueaze verificări în complexul comercial”, a transmis Poliția București.

Este vorba despre park Lake, acolo unde sute de oameni au fost evacuați de urgență.

„În urma unei sesizări primită printr un e-mail prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenție pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă. Alături de echipajele Poliției s-au demarat procedurile în cauză și măsurile specifice de intervenție. Vă ținem la curent”, a transmis și Serviciul Român de Informații.

Autor: Narcis Roșioru

Citește și: În lipsa unui certificat verde, cazurile noi de Covid-19 vor crește abrupt, spun specialiștii. Coaliția a abandonat discuțiile pe această temă | AUDIO