Confidenţialitate

Secretar de stat din Ministerul Transporturilor, amendat pentru nepurtarea măștii la o conferință organizată în interior | AUDIO

Fără mască de protecție la o conferință de presă. Sorinel Vrăjitoru, secretar de stat în Ministerul Transporturilor a participat, marți, la o intâlnire cu presa care a durat peste 20 de minute și pe parcursul căreia nu a purtat deloc mască de protecție.

Întrebat de jurnaliști din ce motiv nu se supune regulilor pandemice, secretarul de stat a refuzat să facă vreo declarație.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a mers la Călărași, unde a ținut și o conferință de presă legată de infrastructura din județ. La masa oficială, pe lângă ministru, au mai fost alte patru persoane.

Printre ele și secretarul de stat Sorinel Vrăjitoru. Acesta a ajuns la discuția cu jurnaliștii fără mască și nu a purtat-o pe perioada celor 25 de minute cât a durat conferința. Unul dintre jurnaliștii prezenți l-a întrebat la final care este motivul pentru care nu respect regulile stabilite de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Pentru că secretarul nu a spus niciun cuvânt, ministrul Transporturilor a comentat scurt subiectul, făcând cu ochiul.

Vă reamintim, potrivit regulilor stabilite de CNSU și aprobate de Guvern, la evenimentele de acest gen care se desfășoară în spații închise, masca sanitară este obligatorie.

Sorinel Vrăjitoru a fost numit la începutul acestui an în funcția de secretar de stat din aparatul propriu al vicepremierului Grindeanu. Anterior el a fost deputat din partea PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Lucia Ciocârlie Haranguș

Citește și: Constanța: Spitalul de Boli Infecțioase, în continuare închis. La vizita ministrului Sănătății, autoritățile au promis redeschiderea | AUDIO