Ambasadorul Olandei la București, lecție de moralitate pentru premierul Victor Ponta

În timp ce premierul a scris, din Turcia, că operația la picior a decurs bine, ambasadorul Olandei în România, Matthijs van Bonzel, a postat un mesaj pe facebook în care arată că soția sa a fost supusă unei intervenții chirurgicale la București.

 

Aseară, la câteva ore după ce premierul Victor Ponta a scris pe contul său de facebook că a preferat să plece în Turcia pentru că acolo a găsit liniște și odihnă ,,ceva ce era impozibil acasă,, după cum a explicat chiar el, ambasadorul Olandei în România a făcut un gest  care pune într-o lumină bună sistemul medical românesc.

Diplomatul a postat un mesaj în care scrie că soția sa a fost operată  la Spitalul Universitar din București. Apoi, ambasadorul Olandei le mulțumește, în limba română, profesorului doctor Cătălin Cîrstoiu și asistentelor  ,,dedicate,,. Mesajul conține și două fotografii. În prima, doctorul Cătălin Cîrstoiu  apare zâmbind larg la capătul patului pacientei, bandajată, iar în cea de-a  doua doar doamna van Bonzel , care, de asemenea, zâmbește larg.

ambasadorulsotia ambasadorului

Sursă foto: contul de facebook al Ambasadorul Olandei în România, Matthijs van Bonzel

Mesajul ambasadorului a fost comentat de zeci de cititori români și străini, iar într-unul dintre ele o doamnă a scris: Sper să vadă acest mesaj și premierul Victor Ponta.