Amalia Năstase a povestit La Radio despre întâlnirile cu Bill Clinton și George Bush: „Ce m-a fascinat e că sunt foarte normali” – VIDEO

Amalia Năstase, invitata Andreei Esca în emisiunea La Radio de sâmbătă, 11 aprilie, a povestit despre întâlnirile pe care le-a avut cu Bill Clinton și cu George Bush.

Dintre întâlnirile pe care le-a avut cu oameni celebri, Amalia Năstase își amintește în special de cea cu Bill Clinton, fost președinte al Statelor Unite.

„Eram la Roland Garros şi a venit sus la lounge-ul VIP. Era foarte multă lume, foarte mulţi voiau să stea de vorbă cu el (n.r. Bill Clinton) şi să-l cunoască. Mi-aduc aminte că în secunda în care m-a cunoscut pe mine, eram singurul om care mai exista în acea sală. Adică nu mai existau ceilalţi oameni, el vorbea cu mine şi era interesat de tot ceea ce sunt eu. Şi mi-am dat seama că omul ăla de asta e aşa carismatic şi de aia a fost atât de iubit. Pentru că ştie să facă special pe orice om cu care intră în contact”, a povestit Amalia Năstase, care a adăugat că ce a fascinat-o la toți oamenii celebri pe care i-a cunoscut a fost că și-a dat seama că sunt „niște oameni foarte normali”.

Și întâlnirea cu George Bush, care a avut loc când a venit în România, i-a rămas în minte Amaliei Năstase. „Ne-am dus la Palatul Regal, țin minte că a plouat în ziua aia. Erau Ilie (n.r. Ilie Năstase) şi cu Nadia (n.r. Nadia Comăneci), am mers şi eu şi am făcut cunoştinţă cu el. Ţin minte că i-a spus lui Ilie ‘A, suntem de aceeaşi vârstă, eu sunt cu câteva luni mai în vârstă decât tine. Nu neapărat şi mai înţelept’.”