Confidenţialitate

Am descoperit care sunt motivele principale pentru care e atât de special noul Carrefour Corbeanca (P) – VIDEO

Abia deschis, noul magazin Carrefour Corbeanca a fost locul unde am petrecut o zi întreagă pentru a descoperi care sunt principalele atracții ale magazinului situat pe DN1, în Value Centre.

Am explorat un Wine Bar cu preparate după rețete internaționale și o selecție generoasă de vinuri din cramele românești și franțuzești, am gustat preparate proaspete și reţete delicioase, pregătite în laboratoarele Carrefour de către cei mai pricepuți bucătari și am văzut o gamă largă de pește și cărnuri proaspete, provenite de la producători locali, care ne-au făcut poftă de mese îmbelșugate. Zona BIO este una impresionantă, așa cum este întregul magazin Carrefour Corbeanca, unde sunt comercializate peste 40.000 de produse.

Alex Grecu v-a purtat, live pe pagina de Facebook Radio Europa FM, prin câteva dintre zonele principale ale magazinului Carrefour Corbeanca.

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/1049698492039344/

Trei programe originale Carrefour sub egida ”Act for Food”, implementate și la Carrefour Corbeanca.

”Primul programul este Creștem România BIO, prin care suntem alături de fermierii români pe tot parcursul procesului de conversie la agricultura ecologică.

Al doilea program este Deschidem Vinul Românesc, un program dedicat vinului local, din care fac parte 14 crame reprezentând toate regiunile viticole din țară.

Al treilea program este Punem Preț pe Plastic, prin care încurajăm o economie circulară. În acest context, între 4 și 11 decembrie, la Carrefour Corbeaca, PET-ul devine monedă de schimb pentru achiziționarea unui fruct sau a unei legume de la producătorii locali, sub inițiativa Plata cu PET-ul din programul Punem Preț Pe Plastic”, transmit reprezentanții Carrefour România.

Întreaga zona dedicată vinurilor a fost curatoriată împreună cu Marinela Ardelean (Wine Expert Internațional) și include de asemenea o generoasă selecție de vinuri internaționale premiate, dar și preparate gândite special pentru a însoți degustările de vin.

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/497626731151978/

Oferta culinară este completată de cea mai variată gamă de produse BIO, live cooking zilnic în raionul de gastronomie, street food, afumătoare de pește și măcelărie, precum și legume românești proaspete de sezon, pe raft la doar 48 de ore de la culegere.

https://www.facebook.com/europafmromania/videos/734806760339999/

Din Carrefour Corbeanca poți alege și daruri de pus sub brad, de la articole de îmbrăcăminte și jucării la electrocasnice și piese de design interior. În plus, ai la dispoziție mii de ornamente pentru bradul de Crăciun sau pentru întreaga casă.