Altex aduce cel mai mic preț din România nu doar pentru produse electro și IT (P)

De peste 25 de ani, Altex este un brand românesc gândit să surprindă plăcut. Pe altex.ro și în magazinele Altex nu sunt doar oferte imbatabile pentru electro și IT, ci și o mare varietate de alte produse. Și cum în ultimele luni mulți au preferat cumpărăturile online cu livrare rapidă, s-au remarcat rapid și categoriile non electro și IT de pe altex.ro.

Aici găsești produse pentru curățenie și întreținerea casei, produse medicale și de îngrijire personală, dar și apă, vin, răcoritoare și cafea pentru momentele de relaxare.

Pentru biroul de acasă există și punct de alimentare generos pe altex.ro, în secțiunea de birotică & papetărie, iar pentru lumina potrivită în încăpere, oferta de corpuri de iluminat satisface și cei mai pretențioși cumpărători. În plus, ofertele sunt zilnice în toate secțiunile siteului. Iar pentru cei cu chef de mișcare, în casă sau în deplasare, există sute de opțiuni păentru voiaj, sport și vacanță.

Tot a fost 1 iunie, așa că un cadou pentru cei mici este binevenit, mai ales când e la ofertă. Pe altex.ro este o mare varietate de produse disponibile pentru bebeluși și copii, de la jucării, inclusiv multe jucării LEGO, până la cărucioare, biberoane și chiar articole pentru decorarea și amenajarea camerei.

Și pentru că toți căutăm să fim responsabili și să rămânem sănătoși, tot pe altex.ro se găsesc măști chirgicale, măști de protecție, viziere și chiar combinezoane de protecție.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS