“Alphabet”-ul succesului: Dan Bulucea, Google Asia Pacific

Interviu de Sorin Dragomir

 

Astăzi  cunoaștem încă un profesionist  a cărui carieră poate fi un model pentru orice tânăr. Oare câți tineri nu își doresc să lucreze pentru Google sau, mai bine spus, pentru Alphabet Inc., așa cum se numește noua entitate sub a cărei umbrelă se află acum toate proiectele Google.

În Lumea Europa FM vine Dan Bulucea,  pentru câteva zile, încă  șef al  Google România, responsabil pentru dezvoltarea  Google în Romania încă de la deschiderea biroului local, în 2010. De luna viitoare, actualul șef al Google Romania va prelua un nou rol în cadrul Google: director New Business pentru regiunea Asia-Pacific. Dan va lucra în biroul Google din Singapore, pentru  a dezvolta noi oportunități de afaceri din Japonia, China sau India până în Australia și Noua Zeelandă.

 

Vom discuta despre primii săi pași în carieră și  despre ce înseamnă să lucrezi într-un loc în care creativitatea e cea mai mare valoare. Discutăm în Lumea Europa FM și despre  bine și rău pe Internet, despre viitorul internetului și accesul la  informație.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS

Articole Similare