Alina, câştigătoare Europa FM, a dezvăluit în direct, pentru întreaga familie, că este însărcinată – VIDEO

La împlinirea a 18 ani de Radio Europa FM, i-am provocat pe ascultători să ne împărtăşească visurile lor de peste 18 ani. 

Noi am recompensat ascultătorii care ne-au scris visurile lor ”#ÎN18ANI” cu vouchere de 1.000 EURO pentru o vacanță oriunde în lume, singuri sau însoțiți, astfel încât să adune experiențe frumoase pentru încă 18 ani.

Alina, din Suceava, este una dintre câştigătoarele de astăzi.

„Mă văd tot cu el, sărbătorind 21 de ani de căsătorie… Văd și primul nostru copil, ajuns la majorat… Prevăd și aceeași poftă de a călători în doi, pentru că, recunosc, nu suntem compatibili 100% cu nimeni și cele mai frumoase vacanțe au fost întotdeauna cele în doi.

Peste 18 ani, probabil ne va cuprinde melancolia și vom reîncepe să retrimitem vederi celor dragi, din orice colț de lume, pentru a pune piedici timpului… Mai sper să ne vedem cu toții într-o lume mai bună și să reușim să înțelegem faptul că doar noi ne-o putem face mai bună.

Tânjesc de pe acum după o planetă de care să avem mai multă grijă, iar cel și cel mai mult, mi-aș dori ca în măcar 18 ani, grădinile zoologice pe care le vom vizita, să nu mai reprezinte singurele zone în care anumite specii de animale vor mai putea fi văzute, așa cum din păcate, deja se întâmplă… Haideți să fim mai buni! Dacă începem puțin câte puțin, chiar de azi, în 18 ani, vom fi cei mai buni”, a fost mesajul Alinei.

Alina a intrat în direct în ediţia aniversară Europa FM, cu George Zafiu şi Moise Guran, unde a dezvăluit că primul ei copil urmează să vină pe lume.

Vestea a fost dată în direct, la Radio Europa FM, pentru întreaga familie.

Viitoarea bunică, mama Alinei, a fost luată prin suprindere. Vădit emoţionată, a primit şi ea vestea odată cu ascultătorii Europa FM.

Editie aniversara Radio Europa FM!

Editie aniversara Radio Europa FM! Sarbatorim 18 ani impreuna!https://www.europafm.ro/18ani/

Publicată de Radio Europa FM pe 26 Mai 2018

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS