Alexandru Tomescu, mesaj emoţionant La Radio de la mama lui: “Sunt foarte mândră de el, e ca un dar pe care l-am primit”

Alexandru Tomescu a povestit, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, despre relaţia cu mama lui, profesoară de vioară, şi ce a însemnat pentru el tot ce a învăţat de la aceasta. În schimb, celebrul violonist a aflat de la mama lui ce crede aceasta despre el şi despre munca şi cariera sa:

“Era un copil minunat, foarte calm, foarte cuminte, foarte liniştit, foarte muncitor. Era o bucurie pentru mine, pentru noi toţi, pentru toată familia. Întrebat fiind în copilărie dacă el mai are şi timp de joacă după anume un rezultat deosebit, premii pe care le-a obţinut la primele lui concursuri, el a răspuns foarte drăguţ: Da, mă joc, mă joc în grabă”, a povestit mama violonistului Alexandru Tomescu.

Mihaela Tomescu şi-a amintit inclusiv un moment în care Alexandru Tomescu era foarte mic şi într-o zi nu au putut studia împreună. “Ajungând acasă, el nu se culcase, mă aştepta îmbrăcat, nu era în pijama, ca să mă întrebe: Mama, noi nu facem astăzi la vioară? Eu am rămas foarte, foarte surprinsă pentru că orice copil la vârsta lui s-ar fi bucurat că a scăpat de lecţia de vioară.”

Alexandru Tomescu a primit şi un mesaj special de la mama lui, care a spus: “Sunt foarte, foarte mândră de el şi îl consider ca un dar pe care l-am primit şi sper să îl merit din tot sufletul”.

Puteţi urmări emisiunea La Radio cu Andreea Esca în format VIDEO pe www.europafm.ro.