Confidenţialitate

Alexandru Tomescu, invitat în următoarea emisiune La Radio cu Andreea Esca

Alexandru Tomescu, unul dintre cei mai apreciaţi violonişti ai momentului atât în ţară, cât şi în întreaga lume, este invitatul Andreei Esca în următoarea emisiune La Radio, sâmbătă, 2 mai.

Emisiunea La Radio cu Andreea Esca va fi disponibilă și în format VIDEO în pagina dedicată emisiunii.

Alexandru Tomescu și pianistul Eduard Kunz se pregătesc să plece în Turneul International Stradivarius –ENESCU EXPERIENCE- 2015.

Într-un interviu exclusiv pentru Europa FM, Alexandru Tomescu a vorbit despre pasiunea lui pentru muzica clasică şi pregătirile pentru Turneul Internaţional Stradivarius 2015.

În perioada 3 mai- 15 iunie 2015, călătoria muzical – culturală îi va purta pe cei doi artiști în 15 oraşe din România, Republica Moldova și Franța, unde vor sustine concerte, dar și o serie de conferințe și întâlniri cu tinerii din licee si Universităţi.

În cadrul turneului, care va începe în 3 mai la Sinaia, loc foarte drag lui Enescu, violonistul Alexandru Tomescu va interpreta pe vioara Stradivarius Elder –Voicu, alături de pianistul rus Eduard Kunz, în premieră naţională, integrala operelor lui George Enescu pentru vioară și pian.