Confidenţialitate

Alexandru Rafila spune că va demisiona din Parlament dacă PSD se va folosi de imaginea sa | AUDIO

Medicul Alexandru Rafila, care deschide lista de candidați PSD la  Camera Deputaților, nu va ezita să își dea demisia dacă partidul se va folosi de capitalul sau de imaginea lui și nu îi va susține inițiativele legislative.

El a declarat, în emisiunea Piața Victoriei, că a facut pasul în politică pentru că i s-a promis că va putea ajuta la reformarea sistemului de sănătate .

„Nu a fost vorba de o candidatură care să tracteze imaginea partidului, ci a fost vorba de un proiect de reformă a sănătății. Dacă riscul acela de utilizare și ulterior de renunțare la serviciile cuiva care are imagine bună de vizibilitate, eu nu am niciun fel de problemă, eu renunț foarte rapid la calitatea de parlamentar”, a declarat profesorul la Piața Victoriei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Întrebat de Ioana Ene Dogioiu cum a ales să fie coleg de partid cu persoane care neagă existența virusului SARS CoV-2 sau refuză să poarte corespunzător masca de protecție, Alexandru Rafila a răspuns că va încerca să le convingă din interior.

„Credeți că dacă un partid politic are persoane care se opun unor măsuri de sănătate publică sau nu înțeleg nu este bine să vină cineva pe care poate îl ascultă? Eu sunt convins că, cel puțin o parte dintre ei, vor reuși să își schimbe atitudinea, dacă nu din convingere măcar din respect”, a mai spus Alexandru Rafila, în cadrul emisiunii Piața Victoriei.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.