Confidenţialitate

Alexandru Rafila, despre varianta în care Nicolae Ciucă este prim-ministru: Nu cred că există un curent nefavorabil | AUDIO

Optimism rezervat, așa caracterizează negocierile pentru formarea noului guvern deputatul PSD, Alexandru Rafila. El admite, totuși, că pe chestiunile importante s-a ajuns la un acord.

„Este un optimism rezervat pentru că încă există capitole care se discută, dar, în principiu, pe lucrurile importante, pe lucrurile mari am căzut de acord fără niciun fel de problemă. A existat această discuție încă de la început, am făcut schimb de programe de guvernare eu și câțiva colegi am integrat propunerile celor de la PNL și chiar e un program care arată destul de bine, cred eu”, a spus Alexandru Rafila la Europa FM.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Invitat în emisiunea Piața Victoriei, la Europa FM, deputatul PSD, Alexandru Rafila a comentat cea mai recentă propunere a PNL pentru funcția de premier, și anume generalul în rezervă Nicolae Ciucă.

„Dacă va rezulta că domnul Nicolae Ciucă ar fi alternativa de prim-ministru, atunci sigur că această propunere trebuie aprobată în forurile interne ale partidului”, a sus Alexandru Rafila.

Întrebat dacă există un curent favorabil variantei în care Nicolae Ciucă este opțiunea pentru poziția de prim-ministru, Alexandru Rafila a spus că: „Nu cred că există un curent nefavorabil. Sigur, și poziționarea domnului general Nicolae Ciucă este importantă. Este vorba și de atitudinea, de poziția unui om care negociază, care transmite credibilitate sau nu transmite credibilitate; pentru că ați văzut ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni. Cred că a fost generată toată această criză prelungită politică de lipsa de credibilitate a unora dintre actorii politici”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Citește și: Liberalii decid până la finalul zilei propunerea pentru funcția de premier | AUDIO