Confidenţialitate

Alexandru Rafila, după aprobarea relaxărilor de sărbători: Decât reguli extrem de dure care nu sunt respectate, mai bine relaxare respectată cu rigurozitate | AUDIO

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, le-a transmis miercuri, 8 decembrie 2021, românilor un mesaj după anunțarea măsurilor de relaxare din perioada sărbătorilor de iarnă. Acesta a spus că măsurile de relaxare luate de Guvernul României sunt un prim pas din parteneriatul populației, angajatorilor și operatorilor economici cu autoritățile.

„România a luat aceste măsuri care par măsuri de relaxare: prelungirea programului agenților economici cu o oră, mărirea gradului de ocupare a sălilor de la 30% la 50%, renunțarea la restricțiile de circulație din timpul nopții și, un lucru important, accesul pe baza certificatului electronic COVID care include de data aceasta și testarea”, a spus Alexandru Rafila.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Consecințele pandemiei nu pot fi controlate mai bine decât dacă există acest parteneriat și această încredere. Decât să avem reguli extrem de dure, mai bine bine avem o relaxare, dar cu o respectare riguroasă a acesteia”, a transmis ministrul Sănătății miercuri.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Carmen Zanfir

Citește și: Șeful ITM Ilfov, reținut de DNA pentru luare de mită în formă continuată. Alte patru persoane, reținute și cercetate