Alex & The Fat Penguins au urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019 – VIDEO LIVE

Trupa Alex & The Fat Penguins a urcat acum pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre.

Alex & The Fat Penguins este o trupă de rock alternativ care s-a făcut remarcată în zona indie pentru versurile inteligente, dar și pentru umorul și versatilitatea videoclipurilor.

Liderul și solistul trupei, Alex Coțofan, s-a născut la Chișinău, a crescut în București, iar în prezent face naveta între Paris, unde lucrează ca medic stomatolog, și capitala României, unde își hrănește pasiunea pentru rock-ul indie.

Încă din timpul liceului, Alex Coțofan și-a format propria trupă rock, în care a cântat timp de 6 ani. S-au evidențiat prin concertele din deschiderea turneului național Phoenix – Baba Novac.

În noiembrie 2013, după ce drumul lui se desparte de cel al bandului 15 grade, Alex lansează solo piesa „Mars”, care ajunge pe radiourile mari din Republica Moldova.

Trei ani mai târziu, Alex pune bazele proiectului Alex & The Fat Penguins.

La Europa FM Live pe Plajă 2019 – ROCK NIGHT vor mai urca pe scenă: Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks, VAMA, byron şi Grimus, după ce a fost live trupa Gramofone.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Simpa Trans oferă transport GRATUIT pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă joi, între orele 16:00 – 20.00, și retur de la Europa FM Live pe Plajă 2019 către Vama Veche între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă din 40 în 40 de minute joi, 8 august.

În Vama Veche plecarea se face din stația de autobuze, iar la scena Europa FM Live pe Plajăacestea opresc în apropierea zonei de spectacol. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor circula și vineri și sâmbătă după traseul anunțat pe europafm.ro.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Alex & The Fat Penguins au urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019

Alex & The Fat Penguins au urcat pe scena Europa FM Live pe Plajă 2019Concertul integral poate fi urmărit pe canalul de YouTube Europa FM şi pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Joi, 8 august 2019