Alex Dona, Alexandru Neștian, Ioana Dumitrache și Andrei Radu, la prima ediție SocialPedia din 2020

Ediția a 16-a SocialPedia, proiect educativ pentru pasionații de digital, are loc pe 14 ianuarie 2020, de la ora 18:30.

Speakerii acestei ediții sunt Ioana Dumitrache – antreprenor și creator de conținut din 2006, Alexandru Neştian – Co-Founder & Manager iTUX, Alex Dona – antreprenor de peste 23 de ani și Andrei Radu – organizator GPeC și Co-Founder TRUSTED.ro.

“Într-o eră digitală, antreprenoriatul și freelancing-ul par mai la îndemână ca niciodată. Business-urile iau naștere online, influencerii își lansează branduri proprii, iar brandurile apelează din ce în ce mai des la freelanceri pentru promovare. Intrăm într-o etapă nouă pentru online-ul din România, în care atenția se mută și mai mult în digital, în special în cazul publicului tânăr.

Este nevoie de o discuție sinceră cu specialiști și antreprenori care au început de jos și au trecut printr-o mulțime de experiențe din care toți avem ceva de învățat. Inclusiv participanții de la SocialPedia 16.”, anunță organizatorii evenimentului.

În prima parte SocialPedia 16, organizatorii au pregătit un studiu de caz susținut de Andrei Radu, urmat, în a doua parte, de o dezbatere cu informație aplicată.

Înscrierile sunt gratuite și se pot face la adresa https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-16-despre-legatura-dintre-antreprenoriat-si-online/

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS