Confidenţialitate

Alex Dima: “De la bunica am învățat să fiu tot timpul vesel” – VIDEO

Jurnalistul Alex Dima, gazda emisiunii “România, te iubesc” de la PRO TV, şi-a deschis sufletul în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

”De la bunica am învățat să fiu tot timpul vesel. Și să iau greutățile sau orice mi se întâmplă în viață, ca pe un dat și să nu te lupți foarte mult cu ele și să treci peste și să mergi mai departe. De altfel de acolo mi se trage. Eu întotdeauna spun că în materialele mele întotdeauna cu un ochi râzi și cu un ochi plângi”, povesteşte Alex Dima.

”Preoția nu este o meserie, este o misiune.[…]Preoția este foc. Trebuie să fii sarea Pământului și lumina lumii. Trebuie să fii preot 25 de ore din 24. Și eu m-am speriat de misiunea asta la un moment dat. M-am temut că aș putea la un moment dat să nu fac față”, apreciază jurnalistul, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

”După ce am terminat facultatea de teologie, m-am trezit așa…. Și acum? Acum ce urmează?[…] Cred că prin anul 3 de facultate deja mă hotărâsem că nu vreau să mă mai fac preot. [..] ADN-ul meu este de teolog. Eu așa sunt format. Dar eu țin legătura cu teologia”, a mărturisit Alex Dima, explicând la Europa FM cum a ajuns jurnalist în loc de preot.