Confidenţialitate

Alerta de securitate la stația de metrou Eroii Revoluției nu s-a confirmat. Circulația a fost reluată

O nouă alarmă de securitate în București. De data aceasta la metrou. Stația Eroii Revoluției din sectorul 4 a fost evacuată de urgență după ce a fost descoperit un bagaj suspect. La fața locului sunt echipele de pirotehniști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Alerta de securitate nu s-a confirmat, iar circulația a fost reluată.

UPDATE: Intervenția s-a încheiat. Nu sunt elemente de interes pirotehnic

Alerta de securitate nu se confirmă. Circulația a fost reluată.

Știrea inițială

„Azi în jurul orei 15:0, prin apel la 112, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că pe peronul unei stații de metrou Eroii Revoluției a fost observat un geamantan abandonat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, de asemenea, acționează și specialiștii pirotehniști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Stația de metrou a fost evacuată, iar până la momentul finalizării intervenției trenurile nu vor mai opri în această stație”, a spus Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliției Capitalei.

„Astăzi, în jurul orei 15.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în stația de metrou Eroii Revoluției, din Sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii care au dispus măsuri din competență. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări. A fost evacuată stația, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activității”, a transmis Poliția Capitalei.