Confidenţialitate

Alegeri parlamentare: Ministrul Dezvoltării și Șeful Cancelariei premierului au votat la Focșani | AUDIO

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a votat la o secție din Focșani:

”Am votat pentru începerea spitalului, noului Spital Județean în Focșani, am votat pentru finalizarea autostrăzii A 7, până la finalul anului 2024, pentru realizarea a cel puțin 4 parcuri industriale, în județul Vrancea, am votat pentru refacerea stațiunii Soveja”, a precizat ministrul Dezvoltării, Ioan Ștefan.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Tot în Focșani, a votat și Ionel Dancă, șeful cancelariei premierului:

”Am votat pentru autostrada Moldovei, care să lege Moldova de celelalte regiuni istorice ale României și de Europa, am votat pentru ca prin această autostradă să vină bunăstarea în regiunea noastră, astfel încât să fie cretae noi locuri de muncă, mai bine plătite, pentru ca tinerii și românii noștri să nu mai fie nevoiți să își caute un rost în viață în altă țară”, a declarat Ionel Dancă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a vorbit și despre pregătirile pentru începerea vaccinării anti-COVID în România. Ionel Dancă a spus că se va vaccina, alături de întreaga sa familie.

”Suntem în acord cu celelalte state europene în privința pregătirii campaniei de vaccinare, atât din punct de vedere logistic, sanitar, al resurselor medicale necesare și în momentul în care vaccinul va fi disponibil, suntem convinși că românii vor participa voluntar și gratis la această campanie de vaccinare pentru că este absolut sigur vaccinul”, a declarat Ionel Dancă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.