ALEGERI LOCALE ÎN BUZĂU: Candidatul PSD, Constantin Toma, a câștigat alegerile

Candidatul PSD, omul de afaceri Constantin Toma, a câştigat alegerile locale la primăria municipiului Buzău, arată rezultatele numărătorii paralele făcute de PSD.

Liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat că omul de afaceri Constantin Toma este viitorul primar al Buzăului.

“Chiar dacă nu avem rezultate oficiale, trendul pe municipiu e foarte clar. Domnul Constantin Toma e viitorul primar al Buzăului, avem un scor detaşat. Mă bucur că am reuşit să-i lămurim pe buzoieni că e cea mai bună alternativă, trebuia un om cu experienţă, trecut prin toate. Aş vrea sa mulţumesc buzoienilor care au venit la vot şi celor care nu au venit. Sperăm să încheiem şi la judeţ cu acelaşi optimism”, a declarat liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Constantin Toma a spus că va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i mulţumi pe buzoieni.

“M-am încărcat cu o mulţime de probleme, le putem face faţă cu noua echipă a PSD. Sunt un tip foarte direct,  e o victorie pentru buzoieni şi o înfrângere pentru anumite găşti mafiote. E o victorie mare, au fost foarte multe meciuri, voi fi primarul tuturor buzoienilor. Le mulţumesc celor care au venit la vot, asta înseamnă că respecţi democraţia, respecţi Revoluţia din ’89 şi trebuie să facem ca să fie bine. E o victorie pentru noul PSD, construit de deputatul Ciolacu, nu poţi face democraţie de unul singur, noua echipă a PSD la Buzău va fi la nivelul aşteptărilor oamenilor, vom satisface foarte mult din ce vor buzoienii. Faptul că am învins e o victorie a celor care au crezut in mine, venim aici să facem lucruri bune, sunt convins că după primele şase luni se va vedea mişcarea înspre direcţia pe care am gândit-o. Aşteptările oamenilor sunt extraordinar de mari,  vom reuşi să facem performanţă cu onestitate şi muncă”, a declarat Constantin Toma.

Constantin Toma are 57 de ani, este director general şi acţionar majoritar al holdingului de firme Grup Romet şi a fost senator PSD între anii 2000-2004.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS