Confidenţialitate

Alegeri locale 2016: Răzvan Sava, candidatul PNL la Sectorul 4, este susținut de Piedone

Candidatul PNL la primăria sectorului 4, Răzvan Sava, recunoaște că este susținut la alegerile din 5 iunie de fostul primar Cristian Popescu Piedone.

Răzvan Sava a infirmat însă zvonurile apărute pe internet, potrivit cărora ar susține lista de consilieri locali a Partidului Puterii Umaniste social-liberale, listă în fruntea căreia se află chiar Cristian Popescu Piedone.

Într-un mesaj pe Facebook, actualul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava a scris că fostul edil Cristian Popescu Piedone a decis să îl susţină pentru funcţia de primar al sectorului. Totodată, Răzvan Sava a precizat că PNL susţine în continuare lista de consilieri liberali, iar Cristian Popescu Piedone pe cea a partidului său, PPUSL.

”Domnul Cristian Popescu Piedone a decis să susţină candidatura mea pentru funcţia de primar al sectorului 4, deoarece partidul domniei sale, PPUSL, nu are un candidat la această funcţie. De asemenea, dl.Piedone susţine lista de consilieri a PPUSL pe care, de altfel,o deschide”, scrie Răzvan Sava pe Facebook.

El a ţinut să precizeze că PNL susţine lista de consilieri liberală pentru Consiliul Local şi nici o altă listă, a altui partid.

”Atât eu cât şi colegii mei din PNL sector 4 susţinem lista de consilieri a PNL”, subliniază Sava.

Tribunalul Bucureşti a respins, pe 28 aprilie, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4, decizia instanţei fiind definitivă.  Cristian Popescu Piedone poate candida doar pentru funcția de consilier local la sectorul 4.