Alegător București: “Eu îl votez tot pe primarul care este. Ăsta are destui bani, dar unul care vine acum, vine flamând, să-și facă buzunarul mare” (AUDIO)

Puțin după ora 7, Elena Tudor a stat de vorbă cu câțiva alegători din Capitală.

“Nu merg domnişoară că nu ai pe cine să votezi. Ce să sse schimbe? Numai Dumnezeu ne păzeşte, atât. Cine ăştia care fură? Nu merg (n.r. la vot)” a declarat un bucureştean.

“Eu votez pe primarul care este, pe primarul nostru care este. (Nu aţi vrea să se schhimbe ceva?) Nu nu că ăsta a fost prea…nu a făcut niciun primar ce a făcut ăsta. Primar ca al nostru nu se mai…A asfaltat toate străzile, a făcut toate blocurile, a făcut canalizare, a ajutat… toată lumea pe care a avut probleme s-a adus a ajutat. Nu a zis că nu. Vin mulţi ca să ia. Ăsta nu are copii, nu are nimic. Are destui bani, ce se mai. Ca să fure ăsta. Nu, că are prea mulţi. Dar unul care vine acum vine flămând sã facă buzunarul mare.” a spus un alt bucureştean.

“Merg la vot. Sper să se schimbe ceva să fie mai bine. Să fie alltfel, pentru tineri, pentru noi. Ceva o schimbare” afirma o locuitoare a Capitalei.

“Nici nu ştiu pe cine votez. Nici nu ştiu măcar cine sunt. Să se schimbe ceva? Ce ar putea să se mai schimbe? Poate peste 100 de ani, 50 de ani,  dar nu se schimbă nimic.”

“Noi, ăştia tineri, ar trebui să ne implicăm mai mult. Petru noi o facem. Poate cei bătrâni nu mai au chiar multe de pierdut, dar noi avem multe de pierdut”, susţine un alt tânăr.

 

 

În municipiul Bucureşti se înregistrează cea mai mică prezenţă din ţară, de 0,88%.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS